Tuesday, December 28, 2010

Святий Миколай у Торонто

Святий Миколай відвідав наших дітей в Торонто


І цього року святий Миколай не оминув наших дітей з Канадського Об’єднання Українців Колишньої Югославії.  Діти довідалися, що 18 грудня цей улюблений український святий буде роздавати дарунки в приміщеннях Суспільнії Служби Українців Канади і прибули там разом із своїми батьками.  Вони нетерпеливо чекали і в той час голосно співали пісні до св. Миколая, щоб він їх почув і завітав до них.  Так і сталося.  О годині 5:30 його сани зупинилися перед Суспільною Службою і Святий Миколай зайшов з три повних мішки дарунків.

Але перед тим, як почав роздавати дарунки, він попитав у дотей чи вони були добрі, чи вчилися старанно, чи слкухали батьків, чи ходили до церкви.  Коли переконався, що всі діти були чемні, присів собі і послухав як Лідія і Роксана Лепкі деклямують і грають на піяні.  Всі інші діти заспівали пісні «Миколай іде» і «О хто, хто Миколая любить».

Відтак Св. Миколай роздавав дарунки, яких він приготував для 24 дітей, а саме: Олександар, Христина, Мар’яна і Мирослав Причепи, Марко і Лука Павлешин, Марко, Олівія, і Клавдія Зарванські, Лідія і Роксана Лепкі, Ніколас і Маріо Лепкі, Леон і Олівер Литвинчук, Елла і Ліа Гемон, Вероніка і Матео Гарасим, Андрей і Еріка Гарасим, Доменік і Ангелина Михалішин та Ксеня Юзьків.  Хоча деякі діти не були присутними через перестуду, Святий Миколай передав дарунки для них.

Відтак діти випровадили Святого Миколая з піснею.  Він помахав і обіцяв повернутися наступного року.

Потім діти і батьки що довго спілкувалися у веселому настрої – діти при піцці а батьки при каві  і солодкім. 

МЛ 










No comments:

Post a Comment